KESTÄVÄ KEHITYS
KOSKA HUOMISELLA ON VÄLIÄ

Kestävä Kehitys on aina ollut meihin syvälle juurtunut. Aina Blåkläderin perustamisesta, vuodesta 1959 lähtien, olemme valmistaneet ympäristöä säästäviä työvaatteita. Kestävyysajattelu on ajan myötä lisääntynyt, ja se näkyy nykyisen maailmanlaajuisen organisaatiomme jokaisessa osassa. Me uskomme kestävään kehitykseen. Sillä huomisella on väliä.

BLÅKLÄDERINKESTÄVÄN KEHITYKSEN RAPORTTI
LUE LISÄÄ

VIHREÄT TEHTAAT

Kestävä ajattelu on Blåkläderin geeneissä, ja  siksi olemme erityisen ylpeitä siitä, että Myanmarin tehtaamme on saanut huippuarvosanan LEED Platinum. Kyse on LEED Green Building -sertifikaattijärjestelmän korkeimmasta tasosta ympäristön kannalta kestäville rakenteille. Se tarkoittaa suurta menestystä käynnissä olevalle ja tulevalle vastuullistyöllemme.

SOSIAALINEN VASTUU

Blåkläderille kestävyys merkitsee muutakin kuin ympäristöä. Sosiaalinen vastuu on se, mikä meitä tosiasiassa määrittää. Siksi turvallinen työsuhde, mahdollisuus terveydenhuoltoon ja toimialueidemme paikallisyhteiskunnan pitkäaikainen tukeminen ovat meille itsestäänselvyyksiä.

PITKÄJÄNTEINEN SITOUTUMINEN

Aurinko on ihmisten olemassaolon edellytys ja lähes loputon energianlähde, jolla on pieni ilmastovaikutus. Käyttämällä aurinkopaneeleja ja vesijäähdytteisiä ilmastointilaitteita ja pienentämällä vedenkäyttöä, otamme pitkäjänteisen vastuun vaatteiden tuotannosta ja niiden ilmastovaikutuksesta.

VIHREÄTKULJETUKSET

Kestävän ajattelun mukaiset kuljetuksemme täytetään aina ääriään myöden

YLI 60 VUODEN OMISTAUTUMINENKESTÄVILLE TYÖVAATTEILLE

LAATU

Me Blåkläderillä tiedämme, että tärkein tekijä ilmastovaikutusten pienentämisessä on se, että työvaatteitamme käytetään mahdollisimman paljon ja pitkään. Laadukas vaate mahdollistaa lisäksi sen, että henkilöä kohden valmistettavien vaatteiden määrä ja kulutus pienenee.

LUE LISÄÄ

SERTIFIOINNIT

Blåkläderin tavoitteena on pyrkiä joka päivä tekemään toiminnasta kestävämpää, askel kerrallaan. Yritys voi tuskin yhdessä yössä muuttua kestäväksi, sillä kestävillä työvaatteilla viitataan nykyisin moniin muihinkin tekijöihin kuin vaatteiden laatuun.

LUE LISÄÄ

KEMIKAALIT

Kemiallinen käsittely, jolla lopputuotteeseen saadaan jokin erityinen ominaisuus, ei välttämättä kuulosta aluksi hyvältä idealta, vaan asialta, jota pitäisi kaikin keinoin välttää. Mutta kun valmiin vaatteen tulee suojata käyttäjäänsä kuumuudelta, liekeiltä tai kemikaaliroiskeilta, tekstiilien valmistuksessa on ajateltava toisin.

LUE LISÄÄ

KESTÄVÄ KEHITYS

Meille vastuullinen tuotanto on keskipisteessä ja olemme vakuuttuneita siitä, että se kulkee käsi kädessä hyvin liiketoimiemme kanssa. Kun jokaisella vaatteella on pidempi elinkaari ja tuotanto on vastuullista, voimme valmistaa parempia tuotteita, jotka kestävät pidempään. Jos haluat tietää lisää kestävän kehityksen työstämme, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

 

 

PAREMPAA PUUVILLAA (BETTER COTTON INITIATIVE)

LUE LISÄÄ

VALIKOIMA

VERKKOKAUPPA

Puhelin:

+358 (0)10 836 5500

Puheluiden hinnat:

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (alv 24%)

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa


© 2021 BLÅKLÄDER AB. Kaikki oikeudet pidätetään.