poster

VASTUULLISET JA KESTÄVÄN KEHITYKSEN MUKAISET TOIMITUKSET TÄYTETÄÄN AINA ÄÄRIÄÄN MYÖDEN

Olemme tietoisia kuljetustemme ilmastovaikutuksista. Siksi pyrimme lähettämään vain ääriään myöten täytettyjä kontteja Blåkläderin vaatteita valmistavilta tehtailta. Tämä onnistuu toisaalta siksi, että työskentelemme harvojen ja huolella valittujen tehtaiden kanssa ja tarkkailemme koko arvoketjua. Ja toisaalta siksi, että suunnittelemme hyvin ja ennakoimme, jotta voimme välttää kalliit ja ilmastoa enemmän kuormittavat vaihtoehdot, kuten lentorahdit.

Kehittyneen logistiikan ja Svenljungan automatisoidun varaston ansiosta pystymme lisäksi pitämään vaatteitamme tarkasti silmällä. Näin asiakkaamme voivat keskittyä omaan toimintaansa ja saada työvaatteensa ajoissa ilman turhia odotusaikoja tai myöhästymisiä. Sitä pidämme kestävänä toimintatapana.

Olemme tietoisia siitä, että muovin tehtävästä ja merkityksestä käydään keskustelua ja joudumme aina tasapainoilemaan asian kanssa. Käytämme muovia kahdesta syystä. Ensinnäkin siksi, että estämme vaatteen likaantumisen kuljetuksen, säilytyksen ja käsittelyn aikana. Toisaalta siksi, että luomme vaatteelle kuivan ympäristön sekä kuljetuksessa että varastoinnissa. Lisäämme myös kosteudenpoistajan estääksemme homeen tai hajujen muodostumista.

Muovin globaali jalanjälki on pienempi verrattuna siihen, että vaate menisi pilalle ja se tulisi puhdistaa ennen käyttöä. Jos emme käytä muovia, vaate saattaa homehtua, jolloin se joudutaan mahdollisesti hävittämään. Muovipussin valmistuskustannukset ovat paljon pienemmät verrattuna siihen, mitä valmiin vaatteen hävittäminen maksaisi. Tästä näkökulmasta on ympäristön kannalta järkevämpää kääriä vaatteet muoviin. Kaikki muovipussimme ovat kierrätettäviä ja lähetämme kaiken läpinäkyvän muovin kierrätykseen.

Huolehdimme myös pakkauspahvista ja nykyisin 60 % kaikesta tuotannossa käytettävästä pahvista voidaan käyttää uudelleen.

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

© 2023 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.