Hitsaus- ja lämmönkestävät hanskat - Suojaa kätesi kuumuudelta ja kipinöiltä

Blåkläder tunnetaan laadukkaista työvaatteista ja henkilökohtaisista suojavarusteista, ja meillä on ilo tarjota valikoima hitsaus- ja lämmönkestäviä hanskoja, jotka pitävät kätesi turvassa ja mukavana työskennellessäsi korkeiden lämpötilojen ja kipinöiden kanssa.

Hitsausta ja kuumuutta kestävät työhanskat on suunniteltu vastaamaan eri ammattien ja tehtävien erityistarpeita, joissa kädet ovat alttiina korkeille lämpötiloille, ja tarjoavat optimaalisen suojan ja mukavuuden.

Valikoimastamme löydät eri tarkoituksiin sopivat hitsauskäsineen ja lämmönkestävät käsineet. Hitsaushanskat on valmistettu korkealaatuisesta vuohennahasta ja ne on suunniteltu tarjoamaan erinomaisen suojan hitsauksen aikana. Ne on sertifioitu EN 12477 -standardin mukaisesti, jotta se täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit.

Lämmönkestävä työhanska on valmistettu nahasta ja aramidikuidusta ja se on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen suojan ja mukavuuden työskenneltäessä korkeissa lämpötiloissa. Hanskoissa on pitkä kaulus, joka suojaa kyynärvartta, ja se on sertifioitu EN 407 -standardin mukaisesti takaamaan parhaan mahdollisen suojan kuumuutta ja liekkejä vastaan.

Työskenteletpä sitten hitsauksen, takomisen tai lasiteollisuuden parissa tai muussa ammatissa, jossa työskentelet korkeiden lämpötilojen kanssa, voit luottaa Blåkläderin hitsaus- ja kuumuutta kestäviin hanskoihin, jotka pitävät kätesi turvassa ja mukavana.

2 vaihtoehtoa löytyi

Työhanskat, hitsaus

28391460

Työhanskat, hitsaus

14.76€

Sis. alv

  • Valkoinen/
Tummanharmaa

Vertaile

Työhanskat, lämmönkestävät

28401461

Työhanskat, lämmönkestävät

12.03€

Sis. alv

  • Ruskea/
Tummanharmaa

Vertaile

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.