Työhousut naisille

Työhousumme tunnetaan poikkeuksellisesta laadusta, kestävyydestä ja käytännöllisestä muotoilusta, joka vastaa erityisesti naisten tarpeita. Tarjoamme Blåkläderillä ylpeänä monipuolisen valikoiman naisille suunniteltuja työhousuja, jotka sopivat erilaisiin töihin, kuten puusepän, sähköasentajan, kuskin, betonityöntekijän, maalarin ja moneen muuhun ammattiin. Riippumatta siitä, työskenteletkö teollisuudessa, rakennusalalla tai palvelualalla, meillä on työhousut, jotka vastaavat yksilöllisiä tarpeitasi.

Ymmärrämme, että työntekijät tarvitsevat mukavat työhousut, joita voidaan käyttää koko päivän ja jotka suojaavat kulumiselta, lialta ja säältä. Toisin kuin monet muut merkit, jotka tarjoavat naisille yksinkertaisesti pienempiä miesten työhousuja, naisten työhousumme on suunniteltu erityisesti naisten istuvuutta ajatellen. Käytämme materiaaleja, kuten joustavaa puuvillakangasta ja ripstopia, lisäämään joustavuutta, kestävyyttä ja mukavuutta.

Meillä on laaja valikoima työhousuja, jotka on suunniteltu rakennusalalla työskenteleville naisille. Naisten riipputaskuhousuissa on toiminnalliset taskut, polvisuojataskut CORDURA® stretchillä ja muita käytännöllisiä yksityiskohtia, jotka helpottavat työtä ja lisäävät tehokkuutta. Ulkona vaihtelevassa säässä työskenteleville, meillä on työhousut joustavasta softshell-materiaalista, jotka on tuulen- ja vedenpitävät. Meiltä löytyy myös kestävät farkut työhousuiksi. Näkyvyyttä vaativiin ympäristöihin kuten työmaille ja tietöihin meillä on huomiovärillä työhousuja. Varoitushousut on valmistettu fluoresoivasta kankaasta sekä niihin on lisätty heijastimia.

Ymmärrämme, että naisten työhousuilla on tärkeä rooli osana työpäivää ja siksi asetamme aina laadun ja toimivuuden etusijalle housujamme suunnitellessa. Käyttämällä työhousujamme voit olla varma, että sinulla on erityisesti naisille suunniteltu tuote, joka on valmistettu kestämään ja sopii työtehtäviisi.

Olitpa siis puuseppä, sähköasentaja, maalari tai teollisuustyöntekijä, voit luottaa että Blåkläderiltä saat parhaat työhousut, jotka on räätälöity erityisesti naisille. Olemme ylpeitä tuotteistamme ja luotamme siihen, että tunnet samalla tavalla työhousujamme käyttäessäsi.

57 vaihtoehtoa löytyi

Naisten Highvis riipputaskuhousut 4-way stretch

Vertaile

Naisten Highvis riipputaskuhousut 4-way stretch

Vertaile

Naisten highvis riipputaskuhousut stretch

Vertaile

Naisten housut luontainen palosuojaus

71071512

Naisten housut luontainen palosuojaus

221.96€

Sis. alv

  • Mariininsininen
  • Musta/
Huomio keltainen

Vertaile

Naisten riipputaskuhousut luontainen palosuojaus

Vertaile

Naisten riipputaskuhousut 4-way stretch

Vertaile

Naisten riipputaskuhousut stretch

71321832

Naisten riipputaskuhousut stretch

123.75€

Sis. alv

  • Tumma Mariininsininen
  • Grafiitinharmaa
  • Musta

Vertaile

Naisten Multinorm palosuojatut housut strecht

Vertaile

STRIKER Naisten riipputaskuhousut stretch

Vertaile

Naisten riipputaskuhousut

15451370

Naisten riipputaskuhousut

130.08€

Sis. alv

  • Mariininsininen
  • Musta

Vertaile

Showing 1-50 of 57

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.