VERKKOKAUPPA ON PAREMPI TAPA HOITAA TILAUKSIA

Yrityksen omalla verkkokaupalla saat paremman kontrollin, palvelun, tehokkuuden ja joustavuuden ja teet helpommin oikeat päätökset. Kaikki tilaukset tallennetaan, joten sinun on helppo seurata kustannuksia yritys-, osasto ja henkilötasolla.

Säästä aikaa ja rahaa samalla, kun saat koko Blåkläderin tuotevalikoiman käyttöösi, ja kaikki tämä vain yhden klikkauksen päässä. Verkkokaupan avulla tilausprosessi helpottuu ja tilausten kontrolli paranee.

Onko yrityksessäsi monta osastoa? Mallisto voidaan mukauttaa ja jaotella osastojen työtehtävien mukaan. Muita käteviä ja joustavia toimintoja ovat työntekijäsaldo ja tilausten hyväksymiskäytäntö.

Tuleeko tuotteeseen yrityksen logo painatuksena vai brodeerattuna? Logon sijoittelun valinta onnistuu helposti verkkokaupassa ja aina asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti automaattisesti.

VÄHEMMÄN HÄSSÄKKÄÄ, ENEMMÄN TEHOKKUUTTA. ANNA TYÖNTEKIJÖIDESI KESKITTYÄ SIIHEN, MINKÄ HE TEKEVÄT PARHAITEN.

KAIKKI TYÖVAATTEET SAMASTA PAIKASTA

Kaikki tarvittava on helposti saatavilla ja tilattavissa nopeasti ja helposti yhdestä ja samasta paikasta.

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

Tehosta yrityksesi tilausprosessia ja anna työntekijöiden keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Turha hässäkkä ja tehottomuus ovat pian kaukainen muisto.

NOPEA, MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

Korkean toimitusvarmuuden ansiosta, lupaamme toimittaa työvaatteenne ajoissa.

“Olemme rekrytointitoimisto, jolla on suuri henkilöstövaihtuvuus, joten tarvitsemme toimituksemme salamannopeasti.
Saamme nykyään parempia toimituksia lyhyemmällä toimitusajalla ja kaikki samasta paikasta.
Olemme erittäin tyytyväisiä.”
- PREMIER

HELPPO KÄYTTÄJÄLLE. KUSTANNUSTEHOKAS YRITYKSELLE.

Varmistaaksemme, että työvaatteiden tilaaminen on helppoa käyttäjälle, olemme tehostaneet prosessia. Olemme tallentaneet järjestelmään kaikkien koot, mikä mahdollistaa nopeat tilaukset. Henkilökohtainen pakkaus helpottaa tilauksien toimittamista suoraan työntekijöiden lokeroihin. Pikatilauksen avulla saat työvaatetilauksen tehtyä vain muutamassa sekunnissa. Tilaushistoria ja arvioidut toimitusajat näkyvät valmiiksi valituissa kentissä.

VÄHEMMÄN HALLINNOINTIA SINULLE. ENEMMÄN AIKAA MUULLE

Tehokkaat työkalut hallinnan ylläpitämiseksi. Osastokohtaiset valikoimat ja logot. Helppo yleiskatsaus kaikista käyttäjien ostoista.
Rajoitukset menojen hallitsemiseksi. Tilausten hyväksyminen ja tehokkaat hallinnan työkalut. Täydellinen hallinta kaikista työvaateostoista.

LUE LISÄÄ MYÖS PESULAPALVELUSTAMME
poster
LÖYDÄ YRITYKSESI IDENTITEETTILISÄPALVELUIDEN AVULLA

Joskus yksityiskohdat ovat tärkeitä. Kun on kyse VAS (Value Added Services) -palveluistamme, tämä pitää ehdottomasti paikkansa. Löydä yrityksesi todellinen identiteetti, pukemalla henkilökuntasi tyylikkäisiin yrityksesi logolla varustettuihin työvaatteisiin.

PIENET YKSITYISKOHDAT OVAT TÄRKEITÄ

Mitä olisi jalkapallojoukkue ilman omaa logoa? Yrityksen omalla logolla merkittyjen työvaatteiden antaminen henkilökunnalle on kustannustehokas keino sekä yhteenkuuluvuuden että yrityksen brändin vahvistamiseen. Varmistaaksemme, että kaikki menee oikein, teemme sen itse. VAS (Value Addes Service) -palveluihimme kuuluu muun muassa painatus, brodeeraus ja erikoispalvelut, kuten lahkeiden lyhennys tai pidennys, heijastinnauhojen ompelu, henkilökohtainen pakkaus ja paljon muuta.

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.