OSTAJAN OPASBLÅKLÄDERILLE

Oletko kyllästynyt pitkiin tilausprosesseihin? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan. Aloita uusi, virtaviivainen ja tehokas kausi heti hallinnoimalla omaa, yrityksellesi räätälöityä verkkokauppaa.

PAREMPI TAPA HOITAA TILAUKSIA

Yrityksen omalla verkkokaupalla saat paremman kontrollin, palvelun, tehokkuuden ja joustavuuden ja teet helpommin oikeat päätökset. Kaikki tilaukset tallennetaan, joten sinun on helppo tarkistaa kustannuksia yritys-, osasto ja henkilökuntatasolla.

Säästä aikaa ja rahaa samalla, kun saat koko Blåkläderin tuotevalikoiman käyttöösi, ja kaikki tämä vain yhden klikkauksen päässä. Verkkokaupan avulla tilausprosessi helpottuu ja tilausten kontrolli paranee.

Onko yrityksessäsi monta osastoa? Mallisto voidaan mukauttaa ja jaotella osastojen työtehtävien mukaan. Muita käteviä ja joustavia toimintoja ovat työntekijäsaldo ja tilausten hyväksymiskäytäntö.

Tuleeko tuotteeseen yrityksen logo painatuksena vai brodeerattuna? Logon sijoittelun valinta onnistuu helposti verkkokaupassa ja aina asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti.

VÄHEMMÄN HÄSSÄKKÄÄ, ENEMMÄN TEHOKKUUTTA. ANNA TYÖNTEKIJÖIDESI KESKITTYÄ SIIHEN, MINKÄ HE TEKEVÄT PARHAITEN.

KAIKKI TYÖVAATTEET SAMASTA PAIKASTA

Kaikki tarvittava on helposti saatavilla ja tilattavissa nopeasti ja helposti yhdestä ja samasta paikasta.

SÄÄSTÄ AIKAA JA RAHAA

Tehosta yrityksesi tilausprosessia ja anna työntekijöiden keskittyä siihen, minkä he osaavat parhaiten. Turha hässäkkä ja tehottomuus ovat pian kaukainen muisto.

NOPEA, MAAILMANLAAJUINEN TOIMITUS

Korkean toimitusvarmuuden ansiosta, lupaamme toimittaa työvaatteenne ajoissa.

“Olemme rekrytointitoimisto, jolla on suuri henkilöstövaihtuvuus, joten tarvitsemme toimituksemme salamannopeasti. Saamme nykyään parempia toimituksia lyhyemmällä toimitusajalla ja kaikki samasta paikasta.
Olemme erittäin tyytyväisiä.”

- PREMIER
SUUNNITELTUSINUN YRITYKSELLESI

Verkkokaupan kaikki osat ovat henkilökohtaisesti räätälöityjä yrityksellesi. Tarvitseeko osastosi 10 eri valikoimaa? Hallinnoitko yli 250 henkilön vaatekokoja ja kustannuksia. Pitääkö sinun tietää mikä logo tai brodeeraus tulee mihin tuotteeseen ja tuotteita on satoja? Tämä ei ole ongelma. Ei mikään näistä.

HELPPO KÄYTTÄJÄLLE. KUSTANNUSTEHOKAS YRITYKSELLE.

Varmistaaksemme, että työvaatteiden tilaaminen on helppoa loppukäyttäjälle, olemme tehostaneet prosessia. Olemme tallentaneet järjestelmään kaikki koot, mikä mahdollistaa nopeat tilaukset. Henkilökohtainen pakkaus helpottaa tilauksien toimittamisen suoraan työntekijöiden lokeroihin. Pikatilauksen avulla saat työvaatetilauksen tehtyä vain muutamassa sekunnissa. Tilaushistoria ja arvioidut toimitusajat näkyvät valmiiksi valituissa kentissä.

VÄHEMMÄN HALLINNOINTIA SINULLE. ENEMMÄN AIKAA MUULLE

Tehokkaat työkalut hallinnan ylläpitämiseksi. Osastokohtaiset vaatteet ja brodeeraukset. Helppo yleiskatsaus kaikista loppukäyttäjien ostoista.
Rajoitukset menojen hallitsemiseksi. Tilausten hyväksyminen ja tehokkaat hallinnan työkalut. Täydellinen hallinta kaikista työvaateostoista.

LÖYDÄ YRITYKSESI IDENTITEETTILISÄPALVELUIDEN AVULLA

Joskus yksityiskohdat ovat tärkeitä. Kun on kyse VAS (Value Added Services) -palveluistamme, tämä pitää ehdottomasti paikkansa. Löydä yrityksesi todellinen identiteetti, pukemalla henkilökuntasi tyylikkäisiin yrityksesi logolla varustettuihin työvaatteisiin.

PIENET YKSITYISKOHDAT OVAT TÄRKEITÄ

Mitä olisi jalkapallojoukkue ilman omaa logoa? Yrityksen omalla logolla merkittyjen työvaatteiden antaminen henkilökunnalle on kustannustehokas keino sekä yhteenkuuluvuuden että yrityksen brändin vahvistamiseen. Varmistaaksemme, että kaikki menee oikein, teemme sen itse. VAS (Value Addes Service) -palveluihimme kuuluu muun muassa painatus, brodeeraus ja erikoispalvelut, kuten lahkeiden lyhennys tai pidennys, heijastinnauhoujen ompelu, henkilökohtainen pakkaus ja paljon muuta.

MENNÄÄN SUORAAN ASIAAN

Meiltä saat neuvoja tilausprosessin helpottamiseen ja fiksumpaan shoppailuun.

B2B VERKKOKAUPPA

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?

Me vastaamme niihin. Tai jos tarvitset apua verkkokaupan luomiseen, soita meille tai laita viestiä.

OTA YHTEYTTÄ

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Meillä on yli 5 000 jälleenmyyjää maailmanlaajuisesti, joten voimme vakuuttaa, että löydän jonkun läheltäsi. Katso tästä.

ETSI MYYMÄLÄ
Puhelin:

+358 (0)10 836 5500

Puheluiden hinnat:

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (alv 24%)

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa


© 2022 BLÅKLÄDER AB. Kaikki oikeudet pidätetään.