MIKSI VALITA
BLÅKLÄDER?

Blåkläderin juuret ovat syvällä Ruotsin tekstiiliteollisuudessa ja voimme ylpeästi kertoa yli 60 vuoden historiastamme työvaatteiden valmistuksesta. Me yritämme, epäonnistumme ja opimme. Me teemme vaikeita ja usein epäsuosittuja ratkaisuja. Me sanomme ei, jotta sinun ei tarvitse.

KOSKA:

me parannamme työelämää

Olemme juurtuneet syvälle aitoon skandinaaviseen duunarikulttuuriin, joka tunnetaan korkeasta työmoraalistaan ja karusta ympäristöstään. Blåkläder on ottanut haasteen vastaan ​​ja haluaa parantaa yhteiskuntaamme rakentavien ammattimiesten ja -naisten työelämää. Tuuma tuumalta. Sauma saumalta.

TEEMME YHTEISTYÖTÄ ASIAKKAIDEN KANSSA

Blåkläderin tuotekehityksessä mennään aina täydellä kaasulla. Viime vuosina olemme lanseeranneet yli 1200 tuotetta. Emme kuitenkaan olisi pystyneet tekemään tätä yksin. Yhteistyö loppuasiakkaiden kanssa on tärkeä osa työtämme ja he ovat ystävällisesti suostuneet meitä auttamaan. Juuri näin sen kuuluukin mennä.

MAAILMA TARVITSEE VÄHEMMÄN VAATTEITA

Uskomme vahvasti, että maapallo hyötyisi jos tuottaisimme vähemmän vaatteita mutta enemmän laadukkaita vaatteita. Innovatiivinen ajattelu ja tuotteiden pitkä käyttöikä voittavat aina. Me sanomme Ei pikavoitoille, hätäisille päätöksille, väliaikaisille ​​ratkaisuille ja hulluille pikakorjauksille. Meille tämä on ainut kestävä tie eteenpäin.

MITÄ VIELÄ MIETIT ? OTA YHTEYTTÄ, NIIN AUTAMME SINUA LÖYTÄÄMÄÄN OIKEAT TYÖVAATTEET

"MODERNI VARASTOINTI JA ERITTÄIN TARKAT TOIMITUKSET"


Viimeisintä teknologiaa hyödyntävän täysin automatisoidun varastointiratkaisun, Autostoren, avulla varastohenkilökuntamme pakkaa noin 40 000 tuotetta päivittäin. Sesongissa tuo luku voi nousta jopa 45 000. Ja jos tämä ei ollut vielä tarpeeksi vaikuttavaa, tämä kaikki suoritetaan 97% tarkkuudella. Numerot puhuvat puolestaan.

KOLME KERTAA PIDEMPI ELINKAARI

Blåkläderin tuotteiden elinkaari on jopa kolme kertaa pidempi kuin huonolaatuisten tuotteiden. Blåkläderin tuotteet on myös tuotettu kestävästi läpinäkyvässä tuotannossamme. Me uskallamme sanoa että avain kestävään toimitusketjuumme on läheinen yhteistyömme toimittajiemme kanssa ja läpinäkyvyys kaikessa tekemisessämme.

EMME tingi laadusta

Tuotteemme ovat tunnetusti pitkäikäisiä ja kestävät vaativimmissakin olosuhteissa. Tästä olemme hyvin ylpeitä. Pitkäikäiset, kestävästi valmistetut työvaatteet ovat aina olleet intohimomme ja olemme ylpeitä tuotteidemme elinikäisestä saumatakuusta.

KAIKKI KOOT, TYYLIT JA VÄRIT

Yksi Blåkläderin työvaatevalikoiman tärkeimmistä ominaisuuksista on kattava valikoima kokoja, tyylejä ja värejä. Meillä on aina riittävä määrä tuotteita varastossamme ja olemme yleensä valmiita lähettämään ne matkaan päivän sisällä siitä kuin tilaus tulee järjestelmäämme.

LUE LISÄÄ MYÖS PESULAPALVELUSTAMME

NAISTEN TYÖVAATTEET

Vaikka rakennusala on jo pitkään ollut miesvaltainen, meillä ei ole epäilystäkään siitä, ettei naisilla tulisi olla samaa työvaatevalikoimaa kuin miehillä. Siksi voimme ylpeänä todeta, että Blåkläderilta löytyy täydelliset naisten työvaatemallistot kaikille toimialoille. Meillä on myös äitiystyövaatteita.

Kestävä ajattelu on Blåkläderin geeneissä. Siksi olemme erityisen ylpeitä, että Myanmarin tehtaamme on saanut huippuarvosanan LEED Platinum. Kyse on LEED Green Building -sertifikaattijärjestelmän korkeimmasta tasosta ympäristön kannalta kestäville rakenteille. Meille Blåkläderillä kestävä kehitys on muutakin kuin ympäristöasioita. Yhteisykuntavastuumme määrittelee ketä olemme. Pidämme äärimmäisen tärkeänä turvallista työllisyyttä, terveydenhuoltoon pääsyä sekä pitkäaikaista tukea yhteisöille, joissa toimimme

YHTEISKUNTAVASTUU & KESTÄVÄ KEHITYS


TOIMINNALLISUUS

LAATU

DESIGN

KESTÄVÄ KEHITYS

KULMAKIVEMME OVAT TOIMINTAMME KESKIÖSSÄ

Uskomme vahvasti arvoihimme ja periaatteisiimme tai kulmakiviimme, kuten me niitä kutsumme, ja yritämme toimia niiden mukaan vuoden jokaisena päivänä vuodesta toiseen. Laatu, toiminnallisuus, design ja kestävä kehitys ovat kulmakivemme. Ne ovat intohimomme. Ne arvot joihin uskomme ja joiden mukaan elämme. Ilman Blåkläderin kulmakiviä, emme ole mitään.


THE MOVIE

This content cannot be shown due to your cookie settings. In order to access the content you need to update your settings and allow marketing cookies Täällä

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.