MIKSI VALITSISITBLÅKLÄDERIN?

Blåkläderin juuret ovat syvällä Ruotsin tekstiiliteollisuuden sydämessä ja yrityksellä on pitkä historia. Yli 60 vuoden kokemuksella, työvaatetuntemuksemme on syvä ja aito.

SOSIAALINEN VASTUU & KESTÄVÄ TUOTANTO

Kestävä ajattelu on Blåkläderin geeneissä. Siksi olemme erityisen ylpeitä siitä, että Myanmarin tehtaamme on saanut huippuarvosanan LEED Platinum. Kyse on LEED Green Building -sertifikaattijärjestelmän korkeimmasta tasosta ympäristön kannalta kestäville rakenteille. Se tarkoittaa suurta menestystä käynnissä olevalle ja tulevalle vastuullistyöllemme.


VERTAANSA VAILLA OLEVA LAATU & ELINIKÄINEN SAUMATAKUU

Työvaatteemme kestävät tunnetusti kauan ja rankimmissa olosuhteissa ja siitä olemme erittäin ylpeitä. Kestävät vaatteet ovat aina olleet Blåkläderin tavoite ja siksi voimme ylpeydellä tarjota saumoillemme elinikäisen takuun. Tämä heijastaa vahvaa luottamustamme tuotteisiimme, sekä lupaustamme asiakkaille, että saumat eivät repeä ennen kuin tuote on kulunut loppuun.

TÄYSIN HALLITTU JA LÄPINÄKYVÄ ARVOKETJU

Rajoitettu määrä huolellisesti valittuja toimittajia on läpinäkyvän ja hallitun toimitusketjun perusta. Samassa hengessä kuin teemme kaiken muunkin – eli täysillä – teemme läheistä yhteistyötä yhteistyökumppaneiden ja toimittajien kanssa vähentääksemme maailmanlaajuista jalanjälkeämme, käyttääksemme enemmän kestävää energiaa ja hyödyntääksemme resurssejamme tehokkaammin. Läheisten ja pitkäakaisten toimittajasuhteiden ansiosta voimme varmistaa, että tuotantoketjumme on mahdollisimman avoin ja läpinäkyvä. Yritämme ajatella mahdollisimman monipuolisesti.

LYHYT JA TEHOKASTOIMITUSKETJU

Yritämme pitää toimittajamäärän pienenä. Uskallamme sanoa, että avain kestävään työhön toimitusketjussa on läheinen yhteistyö kaikkien toimittajien kanssa. Rajoitettu määrä, huolella valittuja, toimittajia on läpinäkyvän toimitusketjun perusta. Blåkläderin toimittajakantaan kuuluu vajaa 100 kumppania. Alallamme ei ole harvinaista, että yrityksillä on 5-10 kertaa enemmän. Meidän näkökulmastamme tämä on oikea tapa edetä.

RÄÄTÄLÖITYVERKKOKAUPPA

Tekemällä ostokset räätälöidyssä verkkokaupassamme, yritys saa paremman saatavuuden ja täyden hallinnan kustannuksista ja toimituksista. Lue tästä miten pääset alkuun!

TYÖVAATTEET NAISILLE

Vaikka rakennusala on jo pitkään ollut miesvaltainen, ei ole epäilystäkään siitä, ettei naisilla tulisi olla samat työvaatevaihtoehdot kuin miehillä. Siksi voimme ylpeänä todeta, että Blåkläder tarjoaa täydelliset naisten mallistot kaikille toimialoille. Ja sen lisäksi, meillä on äitiyshousut.


LOPPUMATON TUOTE-KEHITTELY – YHDESSÄ LOPPU-KÄYTTÄJIEN KANSSA

Blåkläderin tuotekehittelyosastolla on täysi vauhti päällä. Viime vuosien aikana 800 uutta tuotetta on tuotu markkinoille ja valikoimassa olevien artikkeleiden kokonaismäärä on kunnioitusta herättävä 18 000.
Mutta, tähän emme olisi kuitenkaan itse ikinä pystyneet. Tärkeimmät tuotekehittäjät ovat loppujen lopuksi loppukäyttäjät, jotka ovat auttaneet meitä kehittelyssä. Niin kuin kuuluukin.


“NCC:llä arvostamme sitä, että Blåkläder jatkuvasti etsii parempia ratkaisuja,
unohtamatta kulmakiviään
laatua, toiminnallisuutta, designia ja kestävyyttä.
Tämä tarjoaa meille sekä innovaatiota että turvallisuutta" 

- Lene Kiil, Sopimuspäällikkö, NCC

  


ANNA YRITYKSELLESI LISÄ-NÄKYVYYTTÄ LISÄ-PALVELUILLA

Mitä olisi jalkapallojoukkue ilman omaa logoa? Yrityksen omalla logolla merkittyjen työvaatteiden antaminen henkilökunnalle on kustannustehokas keino sekä yhteenkuuluvuuden että yrityksen brändin vahvistamiseen. Varmistaaksemme että kaikki menee oikein, teemme sen itse. VAS (Value Addes Service) -palveluihimme kuuluu muun muassa painatus, brodeeraus, tai erikoispalvelut, kuten lahkeiden lyhennys tai pidennys, heijastinnauhoujen ompelu, henkilökohtainen pakkaus ja paljon muuta.


MAAILMAN-LUOKAN VARASTO JA KORKEA TOIMITUS-VARMUUS

Blåkläderillä on jopa 3 miljoonaa tuotetta varastossa, jaettuna 18 000 eri artikkeliin, jotka lähetetään eri puolille maailmaa, joten logistiikan organisointi on aika haastavaa. Mutta, älä huoli, hoidamme sen yhdessä robottiystäviemme kanssa.
Täysin automatisoidun ja huippuluokan logistiikkaratkaisun, AutoStoren, ansiosta varastohenkilökunta kerää noin 20 000 tilausta päivässä. Sesonkiaikaan jopa 35 000 tilausta päivässä. Ja jos tämä ei ole tarpeeksi vaikuttavaa, niin toimitusvarmuutemme on 97%. Nämä luvut kertovat paljon.

ANNA MEIDÄN AUTTAA SINUA

Anna meidän auttaa sinua löytämään sinulle täydelliset työvaatteet. Kaikki tieto löytyy oppaistamme ja ohjeistamme.

LUE LISÄÄ

ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ?

Vastaamme mielellään kysymyksiisi. Tai jos tarvitset apua räätälöidyn verkkokaupan luomiseen, soita meille tai lähetä sähköpostia.

OTA YHTEYTTÄ

LÖYDÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI

Meillä on yli 5 000 jälleenmyyjää ympäri maailmaa, joten löydät varmasti jonkun läheltäsi. Katso tästä.

ETSI MYYMÄLÄ
Puhelin:

+358 (0)10 836 5500

Puheluiden hinnat:

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (alv 24%)

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa


© 2022 BLÅKLÄDER AB. Kaikki oikeudet pidätetään.