We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Yksityissuoja ja rekisteriseloste

Blåkläder Oy on perustettu Suomen lain alla ja toimii Y-tunnuksella 2109557-1. Yrityksen rekisteröintiosoite on Salpakuja 6, 01200 Vantaa (jäljempänä käytetään nimitystä “Blåkläder”). Blåkläder käsittelee henkilötietoja voimassa olevan lain mukaisesti, mukaan lukien EU:n tietosuojadirektiivin (GDPR), rekisterinpitäjänä.

1 Henkilötiedot, joita Blåkläder käsittelee
Blåkläder käsittelee henkilöiden itse Blåkläderille luovuttamia henkilötietoja sekä Blåkläderin sinulta keräämiä henkilötietoja.

1.1 Henkilötiedot, jotka olet luovuttanut Blåkläderille
Ollessasi yhteydessä Blåkläderiin yrityksesi edustajana tai yhteyshenkilönä, vieraillessasi kotisivuillamme, tapahtumissamme, tilatessasi uutiskirjeemme tai mainoslehtemme tai ladatessasi materiaalia verkkosivuiltamme, Blåkläder käsittelee meille välittämiäsi henkilötietoja. Henkilötiedot, jotka välität meille ja joita käsittelemme, voivat olla esim. etu- ja sukunimesi, asemasi tai tittelisi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinumerosi ja suhteesi Blåkläderiin.

1.2 Henkilötiedot, jotka Blåkläder on kerännyt sinulta
Kun olet yhteydessä Blåkläderiin yrityksesi tai organisaatiosi edustajana tai yhteyshenkilönä, vierailemalla verkkosivuillamme, lataamalla materiaalia verkkosivuiltamme, tilaamalla uutiskirjeemme tai mainoslehtemme tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen verkkosivuillamme, Blåkläder kerää henkilötietojasi. Nämä voivat esimerkiksi olla IP-osoitteesi, tietoa millä sivuilla olet käynyt tai oletko avannut Blåkläderin lähettämiä sähköpostiviestejä.

1.3 Henkilötiedot ja niiden käsittely kolmansien osapuolten kanssa
On mahdollista, että Blåkläder vastaanottaa sähköpostiviestejä tai muuta tietoa, joka sisältää kolmannen osapuolen henkilötietoja ja tämän takia Blåkläder käsittelee näitä tietoja. Blåkläder ilmoittaa tästä kolmannen osapuolen käsittelystä tarvittaessa erikseen.

1.4 Henkilötiedot ja niiden käsittely erillisissä projekteissa ja tilanteissa
Blåkläder saattaa käsitellä henkilötietojasi eri tilanteissa, kuten osallistuessasi koulutuksiin tai luodessasi tilin verkkokauppaamme. Blåkläder ilmoittaa tällaisissa tilanteissa henkilötietojen käsittelyprosessista erikseen.

2 Mikä henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja oikeudellinen peruste on?
On tärkeää, että ymmärrät miten ja miksi Blåkläder käsittelee henkilötietojasi ja sen, mikä henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen peruste on.

2.1 Sinun tai edustamasi organisaation ja Blåkläderin väliset sopimukset
Täyttääkseen velvollisuutensa sinua ja organisaatiotasi kohtaan, Blåkläder käsittelee henkilötietojasi, kuten etu- ja sukunimeäsi, titteliäsi tai asemaasi, postiosoitettasi, sähköpostiosoitettasi, puhelinnumeroasi, IP -osoitettasi sekä sinun ja Blåkläderin välistä suhdetta ja sen tilaa. Blåkläderin henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste, joka koskee sinua yksityisenä yrittäjänä, on että henkilötietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksemme täyttämiseksi tai uuden sopimuksen tekemiseksi.

Jos roolisi tai tehtäväsi on toimia yrityksesi edustajana tai yhteyshenkilönä suhteessa Blåkläderiin, käsittelee Blåkläder edellä mainittuja henkilötietojasi, voidakseen täyttää velvollisuutensa organisaatiotasi kohtaan. Blåkläderin henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että henkilötietojen käsittely on välttämätöntä ja Blåkläderin oikeutetun edun mukaista, jotta Blåkläder pystyy kommunikoimaan liikekumppaninsa edustajan kanssa ja täten täyttämään liikekumppanuuden vaatimukset. Blåkläderin etu ohittaa mahdolliset omat etusi yksityisyytesi suojaamiseksi.

2.2 Blåkläderin markkinointi
Blåkläder käsittelee nimitietojasi, sähköpostiosoitettasi sekä postiosoitettasi markkinointiin liittyvissä asioissa, kuten muun muassa sähköisessä viestinnässä. Suoramarkkinointia voidaan tehdä postitse tai sähköpostitse. Blåkläderin henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta markkinointitarkoituksessa on, että käsittely on välttämätöntä ja Blåkläderin oikeutetun edun mukaista, jotta Blåkläder pystyy markkinoimaan tuotteitaan ja palveluitaan sinulle ja edustamallesi organisaatiolle. Blåkläderin etu käsitellä henkilötietoja markkinointitarkoituksiin ohittaa mahdolliset omat etusi yksityisyytesi suojaamiseksi.

2.3 Kirjanpidolliset tarkoitukset
Blåkläder käsittelee tietoja sinun tai organisaatiosi ja Blåkläderin välisistä maksusuorituksista kirjanpidollisiin tarkoituksiin, mihin voi liittyä henkilötietojesi käsittelyä, kuten etu- ja sukunimesi, tittelisi tai asemasi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi käsittelyä. Blåkläderin henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta kirjanpidollisessa tarkoituksessa on, että Blåkläderin on täytettävä lakisääteiset velvollisuutensa sovellettavan kirjanpitolainsäädännön mukaisesti.

3 Kuinka kauan Blåkläder säilyttää henkilötietojasi?
Blåkläder säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin se (lain puitteissa) on tarkoituksen mukaista ja oikeudellisesti perusteltua edellä mainittuihin kohtiin 1 ja 2 liittyen. Henkilötietojasi voidaan käsitellä ja tallentaa eri paikkoihin/järjestelmiin ja eri tarkoituksiin. Järjestelmästä poistetut henkilötiedot voidaan edelleen käsitellä ja tallentaa toiseen paikkaan/järjestelmään eri tarkoitukseen.

Henkilötietoja, joita Blåkläder käsittelee täyttääkseen sopimuksen mukaiset velvoitteet sinua tai organisaatiotasi kohtaan, säilytetään ainoastaan siihen asti, kun on välttämätöntä ja kun sopimusvelvoitteet Blåkläderin osalta on täytetty.

Henkilötietoja, joita Blåkläder käsittelee markkinointitarkoituksiin, tallennetaan ja käsitellään korkeintaan vuoden verran sen jälkeen, kun Blåkläder on vastaanottanut tiedon, ettet ole enää organisaatiosi yhteyshenkilö.

Henkilötietoja, joita Blåkläder käsittelee kirjanpidollisiin tarkoituksiin, tallennetaan kirjanpidollisten lainsäädäntöjen mukaisesti, korkeintaan seitsemän vuotta.

4 Kenelle Blåkläder luovuttaa henkilötietojasi ja missä henkilötietojasi käsitellään?
Blåkläderin suorittaman henkilötietojen käsittelyn lisäksi myös muut voivat käsitellä henkilötietojasi. Henkilötietojasi voidaan luovuttaa myös Blåkläderin tytäryhtiöille, yhteistyökumppaneille ja jälleenmyyjille käsiteltäväksi, jotta heidän on mahdollista hoitaa sinun tai edustamasi yrityksen ja Blåkläderin välistä sopimusta sekä tarjota asianmukaista asiakaspalvelua.

Blåkläder voi myös luovuttaa henkilötietoja sulauttaessaan liiketoimintansa tai myydessään osan tai koko yrityksen omaisuuden. Blåkläder voi myös luovuttaa henkilötietoja viranomaisille, mikäli he vaativat Blåkläderiä julkaisemaan tiedot.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa myös yrityksille, jotka käsittelevät henkilötietoja Blåkläderin puolesta, ns. tietojenkäsittelijöille. Sopimusten avulla Blåkläder pystyy varmistamaan, että tietojenkäsittelijät käsittelevät henkilötietojasi tämän yksityissuojan ja Blåkläderin ohjeiden mukaisesti.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa yrityksille EU:n ja EEA:n sisä- ja ulkopuolella. Jos henkilötietoja siirretään EU/EEA:n ulkopuolisille yrityksille Blåkläder tekee kaikkensa varmistaakseen, että henkilötietosi pysyvät turvassa ja että siirto tapahtuu lainmukaisesti (erityisesti GDPR:n mukaisesti).

5 Sinun oikeutesi
Blåkläderin käsitellessä henkilötietojasi, sinulla on tiettyjä laillisia oikeuksia. Huomioithan, että näihin oikeuksiin liittyvät tietyt GDPR:n mukaiset lailliset edellytykset ja vaatimukset.

5.1 Oikeus nähdä omat tiedot ja muokata niitä
Sinulla on oikeus saada tietää, miten Blåkläder käsittelee henkilötietojasi. Siksi olemme luoneet tämän tietosuojakäytännön, jonka Blåkläder kehottaa sinua lukemaan huolellisesti läpi. Lisäksi sinulla on oikeus, ilman lisäkustannuksia, saada tietää mitä henkilötietoja Blåkläder tallentaa sekä mihin henkilötietojasi käytetään ja miten niitä käsitellään. Blåkläderin yhteystiedot löydät täältä.

Jos pyyntösi on perusteeton tai kohtuuton eli jos pyydät saada tietoja tai kopioita henkilötiedoistasi usein ja lyhyen ajan kuluessa, Blåkläderillä on oikeus kieltäytyä vastaamasta pyyntöösi tai periä kohtuullinen maksu pyyntösi aiheuttamista hallinnollisista kuluista.

5.2 Oikeus korjata ja poistaa tietoja
Jos henkilötietosi ovat virheelliset tai puutteelliset, sinulla on oikeus pyytää Blåkläderiä korjaamaan tai poistamaan henkilötietosi sekä oikeus saada puutteelliset tiedot oikaistua.

Sinulla on tietyissä tapauksissa (GDPR:n puitteissa) oikeus pyytää, että henkilötietosi poistetaan. Mikäli pyyntösi on asianmukainen, poistamme henkilötietosi.

5.3 Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä
Sinulla on oikeus kieltää henkilötietojesi käyttö suoramarkkinointitarkoituksissa, mukaan lukien suoramarkkinointia varten tehdyn profiilianalyysin käyttö. Jos et halua, että tietojasi käytetään suoramarkkinoinnissa, voit ilmoittaa tästä meille lähettämällä viestin osoitteeseen gdpr@blaklader.com.

5.4 Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä
Tietyissä tilanteissa (GDPR:n puitteissa) sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan. Tällaisessa tapauksessa, poikkeuksena tietojen tallennus, henkilötietojasi tulee käsitellä vain sinun suostumuksellasi tai oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi, toisen luonnollisen henkilön tai oikeushenkilön oikeuksien suojaamiseksi tai yleistä etua koskevista syistä.

5.5 Oikeus siirtää tietoja järjestelmästä toiseen
Tietyissä tilanteissa (GDPR:n puitteissa) sinulla on oikeus pyytää Blåkläderiltä henkilötietosi tiiviissä, läpinäkyvässä, helposti ymmärrettävässä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla voi olla myös oikeus pyytää, että henkilötietosi välitetään suoraan meiltä toiselle toimittajalle, mikäli se on teknisesti mahdollista.

5.6 Oikeus tehdä valitus
Pyydämme sinua olemaan meihin yhteydessä, mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojakäytäntöön liittyen tai jos et ole tyytyväinen siihen, miten Blåkläder käsittelee henkilötietojasi.
Sinulla on myös oikeus tehdä valituslautakunnalle valitus Blåkläderin menettelytavoista liittyen henkilötietoihin tai henkilötietojen käsittelyyn.

Tietosuojavaltuutetun toimisto
PL 800, 00521 Helsinki
Ratapihantie 9, 6.krs, 00520 Helsinki
Sähköposti: tietosuoja@om.fi
www.tietosuoja.fi

6 Evästeet
Blåkläder käyttää evästeitä verkkosivustollaan www.blaklader.com. Lue lisää Blåkläderin evästekäytännöstä täältä.

7 Muutokset tietosuojakäytännössä
Blåkläder voi tarvittaessa päivittää ja tehdä muutoksia tietosuojakäytäntöönsä. Uusin versio tietosuojakäytännöstä löytyy Blåkläderin kotisivuilta.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin:
info@blaklader.fi
010 836 5500