guide for craftman trousers

Täydelliset työhousut.Vaikea löytää. Vaikeampaa elää ilman.

Mallistostamme löytyy 3894 erilaista työhousumallia. Suurin osa malleistamme ei todennäköisesti sovi sinulle ollenkaan. Mutta koska täydellisen kumppanin löytäminen voi tehdä todella huonosta työpäivästä hyvän, kehitimme Blåkläder Matchmaker'in auttamaan työhousujen valinnassa.

SAUMAT JOTKA KESTÄVÄT

Täydellisten työhousujen tekeminen on vaikeaa. Me Blåkläderillä olemme seisseet sisukkaiden työnaisten ja -miesten rinnalla vuosikausia kehittääksemme täydelliset työhousut. Meille tämä ei ole vain työtä, tämä on intohimomme kohde. Osoitus rakkaudestamme laatuun ja kestävyyteen ja intohimostamme toimivia taskuja kohtaan. Kestävät Saumamme sitovat tämän kaiken yhteen ja luovat kestävän kokonaisuuden.

PIKATREFFIT JOIDENKIN SUOSITUIMPIEN HOUSUMALLIEMME KANSSA


1750
RIIPPUTASKUHOUSUT STRETCH

HOUSUT ETSIVÄT JALKOJA – LAATUA SIELLÄ MISSÄ SITÄ TARVITAAN

Kuten kaikissa hyvissä suhteissa, olemme keskittäneet extrahuomiota sinne missä sitä tarvitaan. Vahvistettu kestämään, mukavat kun olet polvillasi. Ehdotonta rakkautta, kaikille.

• Joustava
• Toiminnallinen
• Käytännöllinen

1998 RIIPPUTASKUHOUSUT 4-WAY STRETCH X1900

LUOTETTAVAT TYÖHOUSUT ETSIVÄT AMMATTILAISTA

Kokemuksesta on myös hyötyä. Saat testattua laatua ja aitoa, tuhansien rakastamaa toiminnallisuutta sekä ulkonäköä, joka on pysynyt melkein muuttumattomana puoli vuosikymmentä. Nämä ovat todellisille rakennusalan ammattilaisille. Aito rakkaustarina.

• Mukava ja joustava stretch-materiaali
• Toiminnalliset taskut

7198 NAISTEN RIIPPUTASKUHOUSUT 4-WAY STRETCH

MUKAVUUTTA ILMAN KOMPROMISSEJÄ - ETSII SEURAA

Mikään ei nosta luottamusta kuin se, että olet luotettavassa suhteessa. Nämä housut kääntävät katseita ja tukevat polviasi, kaikki samassa paketissa. Anna näiden housujen tukea takamustasi, kun teet raskaita nostoja. Mikään työ ei ole liian vaikea.

• Kestävä
• Hyvännäköinen
• Toiminnallinen

SEURAAVAT EHDOKKAAT…

VAIKEA LÖYTÄÄ. VIELÄ VAIKEAMPI ELÄÄ ILMAN.

Tiedät kun olet löytänyt sen oikean. Hänet, joka antaa sinulle voimaa jokaisella askeleella ja liikkeellä. Joustava, kun tarvitset tilaa ja pehmeä kun tarvitset mukavuutta. Tukeva ja kestävä, kun olet polvillasi. Tiedät, että takamuksesi on luotettavissa käsissä. Se on aitoa rakkautta ja se voi kestää ikuisesti. Täydellinen kumppani. Blåkläderin työhousut.

OIKEA KOKO

Kun etsit sitä oikeaa, et voi keskittyä vain ulkonäköön. Myös sillä mitä on sisällä on väliä, jaloillasi siis.

Blåkläderin uuden koko-oppaan avulla löydät varmasti oikean koon. Otat vain lempihoususi, mittaat ne ja vertaat lukemia oppaaseemme. Boom! ja löydät täydellisen kumppanisi.

Mutta tietenkin voit aina myös poiketa paikallisen jälleenmyyjämme luona ja antaa heille mahdollisuuden löytää sinulle täydelliset työhousut.

VALMIS HANKKIMAAN UUDET TYÖVAATTEET?KATSO LÄHIN JÄLLEENMYYJÄ

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.