This content cannot be shown due to your cookie settings. In order to access the content you need to update your settings and allow marketing cookies here

TURVAKENKÄMALLISTO

Tarkoin suunnitellut ja kehitellyt turvakenkien komponentit vastaavat täysin niihin samoihin korkeisiin kriteereihin ja vaatimuksiin, joita Blåkläder asettaa myös valmistamilleen työvaatteille. 

GIVE A DAMN

Tarina Blåkläderin uudesta turvakenkämallistosta

ELITE JA RETRO MALLISTO

SÄILYTÄ LUONNOLLINEN ISKUNVAIMENNUS

Jalkaterän luonnollinen iskunvaimennus on täysin ylivoimainen. Emme halua heikentää sitä, vaan sen sijaan säilyttää sen. Oikein valittu, iskuja vaimentava materiaali, parantaa käyttömukavuutta ja vähentää muiden kehon osien aiheuttamia iskuja.

VAKAUTTA KOKO ASKELEELLA

Pohjallinen on muotoiltu niin, että se tuo askeleeseen dynaamisuutta ja vakautta aina kannan osumisesta maahan rullausvaiheen kautta varvastyöntövaiheeseen. Camp Pron ortopediset insinöörit ovat optimoineet koko tämän liikeradan.

PAINEEN JAKAUTUMINEN SUURELLE KONTAKTIPINNALLE

Pohjallinen on muotoiltu niin, että jalkaterän kontaktipinta pohjalliseen ja sitä kautta kenkään on mahdollisimman suuri. Tämä jakaa jalkaterän kuormituksen, tukee ja ehkäisee rasitusvammoja.

“Työkengät ovat jalassa 10-11 tuntia päivässä, joten on erittäin tärkeää, että ne ovat mukavat ja toimivat niin kuin pitää.”

— Fredrik Larsson, Puuseppä

“Meille, jotka työskentelemme paljon katolla, on kenkien vakaus erittäin tärkeää.”

– Per Uddén, Puuseppä

47%

Lähes puolet Ruotsissa rakennusalalla ilmenevistä sairauksista on rasitussairauksia. Ne ovat ylivoimaisesti yleisimpiä työperäisiä sairauksia.

YHTEISTYÖTÄ PARHAIDEN KANSSA

Laatu ja käytännöllisyys ovat aina tärkeimpiä tekijöitä tuotetta kehitettäessä. Tämä koskee myös jalkineita. Tuotteidemme käyttäjät tietävät parhaiten, mille tuotteemme altistuvat joka päivä. Pyrimme aina tekemään yhteistyötä sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka todella tietävät, mitä sekä meidän että asiakkaidemme vaatimusten täyttämiseen tarvitaan. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että teemme yhteistyötä parhaiden kanssa!

— Anders Carlsson, VD Blåkläder.

”ME BLÅKLÄDERILLÄ, TEEMME TÖITÄ KESTÄVYYDEN ETEEN.
PIDÄ HUOLTA KEHOSTASI, JOTTA SE KESTÄÄ KOKO ELINIÄN.”

ANDERS CARLSSON, VD BLÅKLÄDER

LESTIEN ASIANTUNTIJA

Lesti on kuin auton alusta. Jos vakaus puuttuu, matka ei ole miellyttävä. Tästä syystä lesti on kaikkein tärkein asia hyvän istuvuuden ja koko jalkineen tasapainoisuuden kannalta. Tämän saavuttamiseen tarvitaan useiden vuosien kokemus, ja se on aidon käsityötaidon perusta. Fagus kuuluu niihin harvoihin yrityksiin, joilla on tällaista osaamista ja kokemusta, ja olemme kehittäneet lestejämme yhteistyössä yrityksen kanssa.

YHTEENSÄ 600 VUODEN KOKEMUS

Jotta voimme suunnitella toimivia jalkineita, meidän on ymmärrettävä jalkaterän toiminnan biomekaaniset edellytykset ja tiedettävä, mitä jalkaterän ja koko kehon tukemiseen koko työpäivän ajan tarvitaan. Tämän lähtökohdan pohjalta otimme yhteyttä Camp Prohon, jonka ortopedisillä insinööreillä on yhteensä yli 600 vuoden kokemus ortopediasta, jalkaterän biomekaniikasta ja kuntoutuksesta. Yhteistyössä Camp Pron kanssa pystymme tarkistamaan erilaisia lesteihin ja pohjallisiin liittyviä asioita ja syventämään osaamistamme, mikä on tärkeää tuotteidemme kehittämisessä.

Puhelin:

+358 (0)10 836 5500

Puheluiden hinnat:

8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/minuutti (alv 24%)

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa


© 2021 BLÅKLÄDER AB. Kaikki oikeudet pidätetään.