poster
AVOIMET TYÖPAIKATBLÅKLÄDERILLÄ

HALUATKO OLLA OSA BLÅKLÄDER PERHETTÄ?

Tule meille töihin! Blåkläder on paikallinen yritys, joka on päässyt pitkälle isossa työvaatemaailmassa. Olemme kansainvälinen iso perhe, joka koostuu noin 350 perheenjäsenestä 16 eri maasta. Monimuotoisuus, yrityskulttuuri, kestävyys ja laatu on korkealla prioriteettilistallamme ja näkyy kaikessa tekemisessämme.

Viimeisten 10 vuoden aikana olemme kolminkertaistaneet liikevaihtomme. Kehitystyö tapahtuu Ruotsin Svenljungassa, Boråsin edustalla. Täällä hallinnoidaan tuotekehittelyä, logistiikkaa, varastointia ja markkinointia. Suurin osa valikoimamme tuotteista tuotetaan Aasiassa sijaitsevissa tehtaissamme. Voimme ylpeinä todeta, että meillä on hyvä näkemys ja pystymme vaikuttamaan koko arvoketjuumme.

Blåkläder on eteenpäin pyrkivä, yrittäjähenkinen ja perheomisteinen yritys. Meidän kanssa sinulla on mahdollisuus edetä ja kehittyä, jos sinulta löytyy halua, osaamista ja kestävyyttä.

Tervetuloa Blåkläderille, meillä olet osa yhtä suurta perhettä!

Avoimet työpaikat:

Meillä ei ole avoimia työpaikkoja juuri nyt.

ENEMMÄN KUIN PELKKÄ TYÖ

Blåkläderillä olemme vakuuttuneita siitä, että kaikki liittyy toisiinsa. Jos yksityiselämä sujuu, sen mukana tulee hedelmällinen ja inspiroiva työelämä. Siksi investoimme henkilökuntamme hyvinvointiin antamalla heille kaikki edellytykset huolehtia itsestään. Blåkläder on paljon enemmän kuin pelkkä työ. Meillä pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

ETSIMME JATKUVASTI UUSIA PERSOONALLISUUKSIA!

Etkö löydä itsellesi sopivaa avointa työpaikkaa? Jätä avoin hakemus, niin otamme sinuun yhteyttä, kun sinun osaamisalueellasi on työpaikka avoinna!

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.