Tarinamme
TÄMÄ ON TARINAMME.TÄMÄ ON BLÅKLÄDER.

Aloitimme nöyrinä 1950-luvulla Ruotsin maaseudulla ja olemme tänään vallanneet työmaita ja vaativia  työympäristöjä ympäri maailmaa. Löydät Blåkläderin laadukkaita työvaatteita kaikkialta.

Olemme päässeet pitkälle, mutta emme ole läheskään valmiita tai tyytyväisiä. Tässä meidän tarinamme. Nauti matkasta.

Tarinamme
Tähän me uskomme - tämän sinä saat

WE HAVE A PASSION FOR QUALITY

Haastamme jatkuvasti itseämme parempaan. Aina positiivisin mielin.

Olemme periksiantamattomia pyrkiessämme korkeaan laatuun ja standardeihin. Teemme jatkuvasti testejä.

Kehitämme fiksuja, pitkäkestoisia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Tarinamme
HistoriammeBlåkläderin kaikkien aikojen ikonisimmat mallit.
1959
1984
1992

Yritys perustettiin ja tuotanto oli Ruotsissa.

Blåkläderin juuret ovat syvällä Ruotsin tekstiiliteollisuuden sydämessä ja yrityksellä on pitkä historia. Yli 60 vuoden kokemuksella, työvaatetuntemuksemme on syvä ja aito.

Tarinamme
HISTORIAMMEYksi Euroopan johtavista työvaatevalmistajista

Blåkläder on valmistanut ja myynyt työvaatteita vuodesta 1959 lähtien, alkuun vain Ruotsin markkinoilla. Olemme nykyään yksi Euroopan suurimmista raskaan sarjan työvaatevalmistajista. Valmistamme noin 4,5 miljoonaa vaatetta vuosittain omissa tehtaissamme. Ruotsin lisäksi meillä on edustus myös seuraavissa maissa: Norja, Suomi, Tanska, UK, Irlanti, Ranska, Belgia, Hollanti, Saksa, Sveitsi, Italia, Viro, Puola, Tsekki, Espanja, Islanti, Itävalta, Kanada, USA ja Japani.

Tarinamme
TuotantommeTEHTAAMME

 

Blåkläder valmistaa vaatteitaan tehtaissa, joilla on läheinen yhteys yritykseemme. Tuotanto aloitettiin Vietnamissa vuonna 1992, sen jälkeen Sri Lankassa vuonna 2006 ja Myanmarissa vuonna 2018.

Läheinen ja pitkäaikainen suhde tehtaisiin on olennainen osa kestävää tuotantoa. Olemme sitoutuneet tähän varmistaaksemme, että vaatteemme valmistetaan korkeimpien sosiaalisten-, eettisten- ja ympäristöstandardien mukaisesti. Kansallisten ja kansainvälisten yleissopimusten (UN ja ILO) lisäksi, se on yhdenmukainen myös jatkuvasti tarkistettavien laatu- ja kestävyysstandardien kanssa.

Tarinamme
IkonimmeOn olemassa housuja ja sitten on ikoneja. Tässä meidän ikonit.
1984
2008
2017

AMMATTILAISTEN SUOSIKKI (1530)

Tämä Blåkläderin klassinen perusmalli on yrityksen alkuperäistuote ja jatkamme mallin kehittämistä, mutta housun klassista ulkonäköä emme muuta.