EHDOT JA SÄÄNNÖT
EHDOT JA SÄÄNNÖT B2C

EHDOT & SÄÄNNÖT B2C

YLEISET EHDOT

 

1                 YLEISTÄ TIETOA

Verkkokauppa, joka löytyy kotisivuilta [www.blaklader.com] (“Web Shop”) on Blåkläder AB:n ylläpitämä. Blåkläder AB, Box 124, 512 23 Svenljunga (jäljempänä käytetään nimitystä “Blåkläder”) on Y-tunnuksella 556069-6618 toimiva ruotsalainen yritys.

Jos et ole vielä täyttänyt 18, tarvitset huoltajasi allekirjoituksen tilataksesi Web Shop:ista. Käyttämällä verkkokauppaa tai tilaamalla verkkokaupasta hyväksyt nämä yleiset ehdot.

Blåkläderillä on oikeus tarvittaessa päivittää näitä yleisiä ehtoja. Muutokset astuvat voimaan aikaisintaan 30 päivää sen jälkeen, kun päivitetyt ehdot löytyvät verkkokaupasta.

 

2                 HINNAT JA TOIMITUSKULUT

Verkkokaupassa esitetyt hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, eivätkä toimituskuluja. Huomioi, että Blåkläder ei kompensoi paikallisia tullimaksuja, paikallista arvonlisäveroa tuontitavaroista eikä muita kuluja, jotka mahdollisesti lisätään toimituksiin Ruotsin ulkopuolella. Hintoihin ei lisätä muita kuluja kuin ne, jotka mainitaan yleisissä ehdoissa.

Jos arvonlisävero muuttuu, Blåkläderillä on oikeus päivittää hintoja ja kuluja vastaavalla summalla. Lisäksi Blåkläderillä on oikeus korjata vääriä hintoja ja muokata hintoja, jotka liittyvät valuuttakurssien vaihteluihin. Blåkläderillä on myös oikeus päivittää hintoja juoksevasti sekä poistaa tuotteita ja/tai perua tilauksia, mikäli kyseinen tuote on myyty loppuun. Blåkläder ei vastaa mahdollisista paino- tai kirjoitusvirheistä verkkokaupassa.

Kampanjahinnat ovat voimassa, kunnes toisin ilmoitetaan tai niin kauan kuin tuotteita on saatavilla tai kampanjan viimeiseen voimassaolopäivään asti.

Toimituskulut

Ruotsi

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Tanska

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Norja

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Suomi

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Saksa

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Itävalta

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Hollanti

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Iso-Britannia

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Ranska

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Italia

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

Espanja

Blåkläder maksaa toimituskulut, ellei verkkokaupan kassalla toisin mainita.

 

3                 TILAUKSEN TEKEMINEN JA VAHVISTAMINEN

Kun olet tehnyt tilauksen, tilausvahvistus lähetetään tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus lähetetään sinulle mahdollisimman pian tilauksen yhteydessä tai viimeistään toimituksen yhteydessä.

 

4                 TOIMITUS

Blåkläder toimittaa tuotteitaan Ruotsiin, Tanskaan, Norjaan, Suomeen, Saksaan, Itävaltaan, Hollantiin, Iso-Britanniaan, Ranskaan, Italiaan ja Espanjaan. Posti toimittaa paketit Suomessa, PostNord Norjassa ja Schenker muissa Pohjoismaissa ja Euroopassa. Paketit toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi ja saat tiedon paketin saapumisesta joko tekstiviestillä ilmoittamaasi kännykkänumeroon tai kirjallisena ilmoituksena postilaatikkoosi.

Blåkläder pyrkii toimittamaan tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Jos tuotetta löytyy varastosta, toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää. Toimitusaika lasketaan tilauksen ajankohdasta siihen, että paketti on noudettavissa lähimmässä noutopisteessä.

Jos tilaamasi tuote ei ole heti saatavilla tai jos viiveelle on jokin toinen syy, toimitusaika voi olla pidempi. Vaikka Blåkläder pyrkii toimittamaan tilaamasi tuotteen ilmoitetun aikatalun mukaisesti, toimitus voi kestää kauemmin. Blåkläder ilmoittaa viivästyksistä mahdollisimman nopeasti.

 

5                 NOUTAMATON PAKETTI

Jos jätät paketin noutamatta noutopisteestä, Blåkläder veloittaa sinua toimituskuluista sekä palautukseen liittyvistä kuluista.
 

6                 MAKSUTAVAT JA TURVALLISUUS

Maksu Blåkläderin verkkokaupassa voidaan suorittaa seuraavilla pankki- tai luottokorteilla: Visa, MasterCard.

Kun maksat kortilla, DIBS käsittelee maksusuorituksesi. Tämä varmistaa turvallisen ja nopean maksun ja vastaa PCI-DSS mukaisia vaatimuksia. Blåkläder ei tallenna korttitietojasi. Kaikki tiedot koodataan ja lähetetään DIBS:lle suojattujen servereiden kautta (SSL/HTTPS). Tilauksen loppusumma varataan tililtäsi, mutta varsinaista veloitusta ei tehdä ennen kuin tuote on matkalla. Blåkläderillä on oikeus tarkistaa kortin voimassaoloaika, kortin luottotiedot verrattuna tilauksen loppusummaan sekä osoitetietojen paikkansapitävyys. Blåkläder voi hylätä tilauksen näiden tietojen perusteella.

 

7                 PALAUTUKSET, VAIHDOT JA REKLAMAATIOT

Huomioithan, että jos haluat palauttaa, vaihtaa tai reklamoida ostamasi tuotteen, olet vastuussa tuotteen toimituksesta takaisin Blåkläderille. Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa mahdollisista vahingoista tai tuotteen häviämisestä kuljetuksen aikana. Blåkläder suosittelee, että pidät kuitin tallessa, kunnes tuotteesi on palautunut Blåkläderille.

Palautukset ja vaihdot

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, sinulla on oikeus palauttaa tuote 14 päivän sisällä tilauksesta.

Palauttaaksesi tuote, sinun tulee täyttää lähetyksen mukana tullut palautuslomake ja tarkentaa, mitä olet palauttamassa. Voit myös käyttää virallista kuluttajaviraston sivuilta löytyvää palautuslomaketta. Pyydämme sinua palauttamaan tuotteet alkuperäisessä pakkauksessa.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteen, Blåkläder hyvittää tuotteesta maksamasi summan, mutta mahdollisia palautukseen liittyviä toimituskuluja ei hyvitetä. Tuotteet hyvitetään sinulle mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä, kun Blåkläder on vastaanottanut palautetut tuotteet.er.

Huomioi, että Blåkläder ei hyvitä palautukseen liittyviä toimituskuluja. Huomioi myös, että mikäli tuote on vahingoittunut eikä se ole uutta vastaavassa kunnossa palautuessaan, Blåkläder vähentää vastaavan arvon hyvitettävästä summasta.

Jos haluat korvaavan tuotteen palautetun tuotteen tilalle ja korvaava tuote löytyy varastosta, Blåkläder toimittaa tuotteen 3-5 arkipäivän sisällä siitä, kun Blåkläder on vastaanottanut palautuksen. Blåkläder hyvittää toimituskulut vain siinä tapauksessa, että tuote on viallinen (katso ”Reklamaatiot” alla) tai jos tuote on toimitettu sinulle virheellisesti.

Reklamaatiot

Sinulla on oikeus reklamoida tuote kolmen (3) vuoden sisällä tuotteen ostopäivästä edellyttäen, että tuote oli viallinen jo toimituksen yhteydessä. Ota yhteyttä Blåkläderiin puhelimitse 010 836 5500 tai sähköpostitse info@blaklader.fi mahdollisimman pian sen jälkeen, kun vika on havaittu. Valitus on tehtävä kohtuullisessa ajassa. Jos ilmoitat viasta Blåkläderille kahden kuukauden sisällä, on valitus tehty kohtuullisessa ajassa.

Jos Blåkläder pyytää sinua palauttamaan tuotteen, lähetä se osoitteeseen Blåkläder Oy, Porttisuontie 1, 01200 Vantaa. Kun Blåkläder on vastaanottanut tuotteen, Blåkläder arvioi onko tuote viallinen, vai ei. Jos tuote on viallinen, Blåkläder joko korjaa sen, lähettää sinulle korvaavan tuotteen tilalle tai hyvittää sinulle tuotteen koko hinnan 30 päivän sisällä. Jos tuote on viallinen Blåkläder hyvittää myös palautukseen liittyvät kulut.

 

8                 LINKIT

Verkkokauppaan voi toisinaan sisältyä linkkejä kolmansien osapuolten ylläpitämille verkkosivustoille, joita Blåkläder ei hallinnoi. Vaikka Blåkläder tekee kaikkensa, että verkkokaupassa olevat linkit ohjaisivat sinut vain sellaisille sivuille, jotka noudattavat Blåkläderin turva- ja tietosuojastandardeja, Blåkläder ei voi ottaa vastuuta niiden tietojen suojaamisesta, joita syötät näille kolmannen osapuolen sivustoille. Ennen kuin syötät tietojasi tällaisille sivustoille, kehotamme sinua lukemaan sivustojen tietosuojaselosteet ja -käytännöt läpi.

 

9                 TEKNISET VAATIMUKSET

Pystyäksesi käyttämään verkkokauppaa ja tilaamaan verkkokaupasta joko tietokoneella, puhelimella, tabletilla tai muulla laitteella muutamien teknisten vaatimusten on täytyttävä. On mahdollista, että sinun täytyy esimerkiksi asentaa joitakin sovelluksia, kuten joku tavallisimmista verkkoselaimista. Jos laitteesi ei täytä näitä teknisiä vaatimuksia, saat pop up -ikkunoiden avulla ohjeita siitä, mitä sovelluksia sinun on asennettava ennen kuin pääset käyttämään verkkokauppaa.

 

10               SAATAVUUS

Blåkläder tekee kaikkensa, jotta verkkokauppa toimisi mahdollisimman hyvin ja asiointi verkkokaupassa olisi mahdollisimman helppoa.

Blåkläder ei takaa verkkokaupan virheetöntä toimintaa tai, että sen käyttö olisi mahdollista Ruotsin, Tanskan, Norjan, Suomen, Saksan, Itävallan, Hollannin, Iso-Britannian, Ranskan, Italian tai Espanjan ulkopuolella.

 

11               LAKI RIITATILANTEISSA

Näihin yleisiin sopimusehtoihin sovelletaan Ruotsin lakia.

Kaikki riidat, kiistat tai vaateet liittyen Blåkläderin verkkokaupassa asiointiin, siellä tehtyihin ostoihin tai näihin yleisiin sopimusehtoihin tai niiden rikkomiseen, päättämiseen tai mitätöintiin, tullaan ensisijaisesti ratkaisemaan Göteborgin käräjäoikeudessa. Tämä pätee kaikissa tapauksissa liittyen Blåkläderiin tai sen osakkaisiin, tytäryhtiöihin, hallituksen jäseniin, johtajiin, työntekijöihin, sopimusosapuoliin tai alihankkijoihin, virkailijoihin, televiestinnän tarjoajiin ja sisällöntuottajiin.

 

12               PÄTEMÄTTÖMYYS

Jos jokin näiden yleisten sopimusehtojen osista on pätemätön tai virheellinen, ovat sopimusehtojen muut osat kuitenkin voimassa ja lauseketta voidaan muuttaa siinä määrin kuin, miltä osin sopimusehtojen pätemättömyys olennaisesti vaikuttaa sinun tai Blåkläderin oikeuksiin ja velvoitteisiin näiden yleisten sopimusehtojen mukaisesti.

 

13               OTA YHTEYS BLÅKLÄDERIIN

Ota yhteyttä Blåkläderiin puhelimitse 010 836 5500 tai sähköpostitse osoitteella info@blaklader.fi. Asiakaspalvelun aukioloajat löytyvät Blåkläderin kotisivujen Yhteystieto -sivulta.

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

© 2023 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.