poster
TALVIPUKEUTUMISENOPAS

MITEN PUKEUTUA KYLMÄLLÄ SÄÄLLÄ?

Kerrospukeutuminen kannattaa aina

Jotkut periaatteet eivät ikinä vanhene. Joten, kun on aika suojautua kylmyyttä vastaan, kerrospukeutuminen on ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Olemme Blåkläderillä luoneet konseptin, joka perustuu kerrospukeutumiseen. Jaamme suojavaatteet eri ryhmiin riippuen siitä, missä lämpötilassa työskennellään. Suosittelemme sen mukaan oikeat vaatteet oikeisiin lämpötiloihin.

Työskenneltäessä kylmissä olosuhteissa on tärkeä pukeutua oikein ja pysyä lämpimänä ja kuivana.

Suurin riski työskennellessä ulkona kylmässä säässä on pukeutua väärin ja palella ja hikoilla vuorotellen. 3-kerrosperiaatteen avulla voit säätää kehosi lämpötilaa lisäämällä tai vähentämällä vaatteita sään ja työtahdin mukaan.

Klassinen kerrospukeutuminen talvella on itsestään selvyys, mutta mitä vaatteita tulisi käyttää oikean ruumiinlämmön säilyttämiseksi? Älä huoli, me autamme sinua.


3-KERROS-PERIAATE

KERROS 1 – SIIRTÄÄ KOSTEUDEN POIS IHOLTA

Lähimpänä ihoa oleva kerros, joka siirtää kosteuden pois iholta.

KERROS 2 – ERISTÄÄ KYLMÄLTÄ

Keskimmäinen kerros eristää ja lämmittää. On tavallista valita puuvilla keskikerrokseksi, koska uskotaan että puuvilla lämmittää parhaiten. Puuvilla lämmittää, mutta se ei siirrä kosteutta pois iholta. Siksi on tärkeä valita synteettinen materiaali, joka siirtää kosteutta uloimpaan kerrokseen.

KERROS 3 – SUOJAA KYLMÄLTÄ, TUULELTA JA SATEELTA

Uloin kerros suojaa tuulelta, sateelta ja kylmältä ja auttaa pysymään lämpimänä. Blåkläder tarjoaa oikeat vaatteet ja suojat missä lämpötilassa työskenteletkin.


EN 342 - TYÖVAATTEET, JOTKA SUOJAAVAT KYLMÄLTÄ 

Standardin EN 342 mukaan sertifioidut vaatteet suojaavat käyttäjää kylmältä. Vaatteilla pitää olla hyvät lämmöneristys- ja ilmanläpäisevyysominaisuudet. Vedenläpäisevyysominaisuus on valinnainen.

A = Lämmöneristys, mitattu arvo 
B = Ilman läpäisevyys (luokat 1–3, joista 3 on paras)  
C = Vedenpitävyys (valinnainen) (luokat 1-2, joista 2 on paras)


Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.