poster
TURVAKENKÄOPAS

MIKSI ON TÄRKEÄ KÄYTTÄÄ TURVAKENKIÄ? 

GIVE A DAMN ABOUT YOUR FEET! 
Joka päivä, eri puolilla maailmaa, eri alojen ammattilaisilla on yksi yhteinen ongelma: työkengät, jotka eivät tue jalkaa kunnolla ja voivat ajan myötä aiheuttaa vaivoja ja pitkäkestoisia selkä- ja alaraajaongelmia. Tähän haluamme Blåkläderillä tehdä muutoksen. 

>>> SELAA BLÅKLÄDERIN TURVAKENKÄESITETTÄ


Jokainen komponentti on huolellisesti kehitetty ja arvioitu, koska haluamme että Blåkläderin turvakengät täyttää samat korkeat vaatimukset ja standardit kuin laadukkaat työvaatteemme. Koska olemme kehittäneet ja luoneet oman lestin alusta loppuun, meillä on täydellinen kontrolli turvakengistämme ja siitä, miten ne on luotu. 

Haluamme, että turvakenkämme eivät pelkästään suojaa teräviltä nauloilta, epämukavilta alustoilta tai ulopuolisilta iskuilta. Niiden pitäisi myös eliminoida pitkäaikaisia terveysongelmia ja helpottaa käyttäjän työntekoa.

Suunnitellessamme työkenkiä yhdessä Camp Pron ortopedisten insinöörien kanssa olemme keskittyneet erityisesti vakauteen kantakupin kautta, pohjan vääntöjäykkyyteen ja turvakenkien istuvuuteen. Nämä ovat avainasioita työkengässä, joka tukee, suojaa sekä ehkäisee ajan myötä aiheutuvia vammoja ja kipuja koko kehon osalta.

Käyttämällä oikeanlaisia työkenkiä, voit välttyä polvi- ja lonkkavaivoilta, alaselkäkivuilta, tulehduksilta ja luupiikiltä. Ja nämä asiat ovat mielestämme yhtä tärkeitä kuin ulkopuolisten iskujenkin välttäminen. 

Joten, huolehdi jaloistasi, sillä se pidentää työuraasi ja tekee siitä turvallisemman.


TÄYDELLINEN ERGONOMIA TUKEE JALKATERÄÄ.

NÄIN SE TAPAHTUU. 

PAINEEN JAKAUTUMINEN SUURELLE KONTAKTIPINNALLE 
Pohjallinen on muotoiltu niin, että jalkaterän kontaktipinta pohjalliseen ja sitä kautta kenkään on mahdollisimman suuri. Tämä jakaa jalkaterän kuormituksen, tukee ja ehkäisee rasitusvammoja.

OPTIMAALISTA VAKAUTTA KOKO ASKELEELLA 
Pohjallinen on muotoiltu niin, että se tuo askeleeseen dynaamisuutta ja vakautta aina kannan osumisesta maahan rullausvaiheen kautta varvastyöntövaiheeseen. Camp Pron ortopediset insinöörit ovat optimoineet koko tämän liikeradan.

LUONNOLLISEN ISKUNVAIMENNUKSEN SÄILYTTÄMINEN 
Jalkaterän luonnollinen iskunvaimennus on täysin ylivoimainen. Emme halua heikentää sitä, vaan sen sijaan säilyttää sen. Oikein valittu, iskuja vaimentava materiaali, parantaa käyttömukavuutta ja vähentää muihin kehon osiin aiheutuvia iskuja.

BLÅKLÄDERIN TURVAKENGÄT

Olemme suunnitelleet turvakenkiä useille eri aloille ja useisiin eri kättöympäristöihin. Valikoimastamme löytyy turvasandaaleja, vedenpitäviä turvakenkiä, saappaita sekä talviturvakenkiä pitävällä kitkapohjalla. Naulaanastumissuojia on erilaisia ja ne on suunniteltu suojaamaan esimerkiksi eri kokoisilta nauloilta. Turvakenkiä on saatavilla pukemista ja riisumista helpottavalla Freelock-toiminnolla, joka on tarvittaessa myös vaihdettava. Kaikki turvakengät on saatavilla myös naisten koossa 35-39.

TUTUSTUTURVAKENKÄMALLISTOOMME!

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

Opening hours

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

TIETOA BLÅKLÄDERISTÄ
Ehdot ja säännöt

© 2024 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.