MEDIA
UUTISET JA TIEDOTTEET

BLÅKLÄDER AND BAUER GIVE BACK

Kevään ajan etsimme verkossa yhtä joukkuetta, jonka huoltojoukkoja voisimme tukea lahjoittamalla koko joukkueelle uudet mailat ja Blåkläderin tuotteita. Mahdottomalta tuntuneen valinnan jälkeen, matkasimme Kuopioon ja yllätimme joukkueen yhdessä Kalpan liigajoukkueen Oliver Kapasen ja Aapeli Räsäsen kanssa.

 

BLÅKLÄDER AVASI OMAN KENKÄTEHTAAN

“Kunnioitamme ja arvostamme suuresti markkinoiden kaikkia asiantuntevia
kenkävalmistajia, mutta tavoitteemme on haastaa heidät ja tulla vähintään yhtä vahvaksi”, Anders Carlsson kertoo.

LIEKEISSÄ TAOTTU MALLISTO YHTEISTYÖSSÄ OUTOKUMMUN KANSSA

Työvaatemallisto on kehitetty yhdessä ruostumattomia terästuotteita valmistavan Outokummun ja heidän valimotyöntekijöidensä kanssa. Mallisto on valmistettu Blåkläderin täysin uudesta 1519-materiaalista, joka on luontaisesti palosuojattua, sulilta rautaroiskeilta suojaavaa luokan E3-materiaalia.

BLÅKLÄDER LAAJENTAA PÄÄKONTTORIA

Blåkläder, yksi Euroopan suurimmista työvaatetuottajista, jatkaa mittavia investointeja. Uusimpana investointina on yrityksen pääkonttorin 7400 neliömetrin laajennus Svenljungassa, Ruotsissa. Investoinnin arvioidaan olevan 10 miljoonan euron arvoinen.

AMMATTILAISEN TYÖTÄ 42 METRIN KORKEUDESSA

Nosturinkuljettaja Kristiina tekee istumatyötä 42 metrin korkeudessa työmaan yllä. Ammattilaisen laadukkaat työvaatteet ovat turvallisuuden ja mukavuuden tae.

Blåkläder pääkonttori

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

AUKIOLOAIKA

Maanantai-Perjantai 08:00-16:30

Käyntiosoite

Porttisuontie 1

01200 Vantaa

© 2023 Blåkläder AB. Kaikki oikeudet pidätetään.