We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Mitä sinä voit tehdä?

Ympäristösäännöksissämme on kuvattu, kuinka Blåkläder pyrkii vähentämään toiminnastaan johtuvia ympäristövaikutuksia. On myös helpompia tapoja Blåkläderin vaatteiden käyttäjänä huolehtia työvaatteista ympäristö huomioiden.

Pese vaatteet ohjeiden mukaisesti. Pyri käyttämään kylmempää pesulämpötilaa, koska korkea lämpötila kuluttaa enemmän energiaa ja siksi ei tulisi odottaa, että vaate on todella likainen. Jos vaate ei ole likainen, voit vain tuulettaa sen. Käytä ympäristöystävällistä pesuainetta ja älä annostele sitä liikaa.

Kun vaatteet on käytetty loppuun ja on aika hävittää ne ja korvata, älä hävitä niitä muun teollisuus- ja rakennusjätteen kanssa. Käytetyt vaatteet voidaan hävittää polttamalla.

Jos haluat olla aivan varma, että vaatteet hävitetään ympäristöystävällisellä tavalla, voit lähettää ne takaisin Blåkläderille. Meillä vaatteet lajitellaan ja lähetetään poltettavaksi, josta energia otetaan talteen. Asiakaspalvelumme voi kertoa lisää palautusjärjestelmästä.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin:
info@blaklader.fi
010 836 5500