We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Kemikaalit ja REACH

Jotta voidaan tehdä laadukkaita tekstiilituotteita ja tarvittavilla ominaisuuksilla, kemikaaleja tarvitaan. Kemikaalit eivät kuitenkaan aina ole paha asia, täytyy vain osata valita niistä oikeat. Työskentelemme päivittäin juuri tämän asian parissa.

Koska Blåkläder maahantuo ja myy vaatteita, meihin vaikuttaa EU:n kemikaaleja koskeva lainsäädäntö REACH , joka myös ohjaa päätöksiämme koskien kemikaaleja. REACH rajoittaa ja kieltää kemikaaleja päätarkoituksenaan varmistaa korkea ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin taso. Blåkläderin täytyy noudattaa säännöksiä, jolla rajoitetaan tai kielletään kemikaaleja.

Varmistaaksemme, että täytämme meille asetetut vaatimukset koskien tuotteitamme ja tuotantoamme, asetamme vaatimuksia toimittajillemme. Vaadimme toimittajiamme allekirjoittamaan kemikaalien käyttöä rajoittavan listamme ja varmistamaan, että tuotteet eivät sisällä kiellettyjä tai rajoitettuja aineita. Listallamme olevat aineet noudattavat REACH-asetuksen, muiden lakien ja asetusten sekä Swedish Textile Importersin suosituksia aineista, joiden käyttö on/on suositeltava rajoittaa tai kieltää vaatteissa. Varmistaaksemme, että alihankkijamme noudattavat vaatimuksiamme, teemme satunnaisia kemikaalitestejä tuotteillemme.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin:
info@blaklader.fi
010 836 5500

  • REACH

    REACH (Registration, Evaluation, Authorisation and Restriction of Chemicals) on EU:n kemikaaleja koskeva lainsäädäntö. Laki astui voimaan 1 tammikuuta 2007. Lisää tieto täältä.