We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Emme ole täydellisiä, mutta pyrimme siihen jatkuvasti

Tiedämme, että emme ole täydellisiä. Tiedämme myös, että on velvollisuutemme tehdä kaikki mitä voimme, jotta voimme tulla siksi kestäväksi yhtiöksi, joka pyrimme olemaan. Olemme osa tekstiiliteollisuutta ja siksi jo kannamme ylimääräisen vastuun, koska kyseessä on paljon resursseja vaativa teollisuuden ala. Tästä syystä emme koskaan tingi laadusta - vaatteemme ovat aina niin kestäviä kuin mahdollista. Työskentelemme myös minimoidaksemme tuotannosta aiheutuvia haitallisia ympäristövaikutuksia. Kaikkea kemikaaleista, lämmityksestä, sähkön kulutuksesta ja kuljetuksesta valvotaan ja rajoitetaan. Tärkeintä kuitenkin on vastuumme varmistaa, että emme koskaan laiskistu ja sen sijaan varmistaa, että pyrimme löytämään keinoja parantaa toimintaamme joka päivä.

Uskomme vakaasti sosiaaliseen vastuuseen läpi koko tuotantoprosessin ja pyrimme varmistamaan, että kaikilla työntekijöillämme on positiivinen ja turvallinen työympäristö sekä hyvät työolosuhteet. Koko arvoketju on hallinnassamme, omistamme omat tehtaamme ja valitsemme tavarantoimittajat erittäin huolellisesti. Olemme tehneet niin jo yli 20 vuotta.

Tiedämme, että voimme tehdä enemmän, ja juuri se ajaa meitä ottamaan enemmän vastuuta tuotannosta ja ympäristöstä jokainen tuote ja jokainen sauma kerrallaan.


Jos sinulla on lisää kysyttävä, olethan yhteydessä meihin:
info@blaklader.fi
010 836 5500

Code of Conduct

  • CSR - Corporate Social Responsibility

    Huomioimme ympäristövastuumme sekä sosiaalisen vastuumme tuoteideasta valmiiseen tuotteeseen asti sekä logistiikassa ja myynnissä. Kehitämme jatkuvasti sosiaalisia ja ympäristöllisiä panostuksiamme pitkäaikaisessa yhteistyössä yhteistyö- kumppaneidemme kanssa.