By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy here.

Avainasiakaspäällikkö

Blåkläder konserni kuuluu Euroopan johtaviin raskaan sarjan työvaatetoimittajiin. Tällä hetkellä toimimme 18 eri maassa. Viime vuosien vahvaa kasvua on edelleen tavoitteena jatkaa ja tähän tarvitsemme motivoituneita tuloksentekijöitä. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa asemaamme yhtenä Suomen johtavimmista raskaan sarjan työvaatemerkeistä. Valikoimamme on erittäin laaja ja arvostettu alan ammattilaisten parissa. Omalla tuotannolla ja suunnittelulla voimme taata toimivuuden ja laadun aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

 

Etsimme nyt energiseen tiimiimme oma-aloitteista ja tuloshakuista

Key Account Manageria / Avainasiakaspäällikköä.

 

Oletko nälkäinen ja pitkäjänteisesti toimiva huippumyyjä? Haluatko päästä osaksi kasvavaa perheyritystä?

Tulisit vastaamaan uusasiakashankinnasta ja olemassa olevien asiakkuuksien kehittämisestä. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti uusien asiakkuuksien kartoittamiseksi ja tämän vuoksi on tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Pystyt analysoimaan asiakaskuntasi ja markkinoiden tarpeet ja löytämään ratkaisut vahvaan kasvuun.

Olet joustava ja työtä pelkäämätön ammattilainen. Tehtävänäsi on niin myydä kuin kouluttaa. Tietotaito tuotteista ja alasta tulee olemaan yksi tärkeimmistä työkaluistasi. Hallitset nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja hyödynnät näitä osana työtäsi. Olet valmis sitoutumaan ja panostamaan työhösi onnistuaksesi.

Sinulta odotamme:

 • Loistavia vuorovaikutustaitoja ja aitoa innostusta myyntityötä kohtaan.
 • Itseohjautuvaa työotetta, tuloshakuisuutta ja energisyyttä.
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. KTM, AMK).
 • Sujuvan suullisen ja kirjallisen suomenkielen lisäksi tulet toimeen myös englanninkielellä ja ruotsinkieli katsotaan eduksi.
 • Olet yrittäjähenkinen, määrätietoinen, palvelualtis ja tuloshakuinen.
 • Työ on vapaata ja itsenäistä, ja tämän vuoksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta ja erittäin hyvää organisointikykyä.

Miksi Blåkläder?

 • Pääset osaksi nuorekasta ja dynaamista yrittäjähenkistä myyntitiimiä. 
 • Tarjoamme pitkäaikaisen kehittymiseen mahdollistavan vastuualueen sitoutumishaluiselle ja pitkäjänteiselle tuloksentekijälle. 
 • Alan ammattilaisten arvostama brändi.
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän. 
 • Kansainvälisenä yrityksenä meillä on kuitenkin pienen yrityksen rento ilmapiiri.

Lähetä itsesi näköinen hakemus ja aloita matka kohti dynaamista myyntitiimiä ja perheyritystä, jossa sinulla on loistavat mahdollisuudet näyttää osaamisesi ja edelleen kehittyä työssäsi. Jos sinulla on tarpeeksi halua ja nälkää, sinulla on kaikki edellytykset menestyä.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Vantaalla Blåkläderin pääkonttorin yhteydessä. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Avainasiakaspäällikkö” viimeistään 15.11.2019 mennessä: tomas.akerman@blaklader.com tai Blåkläder Oy / Tomas Åkerman, Salpakuja 6, 01200 Vantaa. Täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoa tehtävästä antaa Tomas Åkerman:

tomas.akerman@blaklader.com tai puh. 050 579 2708 ke 30.10 klo 13-14 ja pe 8.11 klo 13-14.