Aluemyyjä, Turku

Blåkläder konserni kuuluu Euroopan johtaviin raskaan sarjan työvaatetoimittajiin. Tällä hetkellä yritys toimii 18 eri maassa. Viime vuosien vahvaa kasvua on edelleen tavoitteena jatkaa ja tähän Blåkläder tarvitsee motivoituneita tuloksentekijöitä. Blåkläderin tavoitteena on vahvistaa asemaansa yhtenä Euroopan johtavimmista raskaan sarjan työvaatemerkeistä. Blåkläderin valikoima on erittäin laaja ja arvostettu alan ammattilaisten parissa. Omalla tuotannolla ja suunnittelulla he takaavat toimivuuden ja laadun aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten. Blåkläderillä on omat myymälät Blåkläder Workwear centerit Suomessa, Virossa, Puolassa, Tšekeissä, Hollannissa ja itävalassa.

Etsimme Aluemyyjää Turkuun

Etsitkö vastuullista ja mielenkiintoista myyntitehtävää? Löytyykö sinulta virtaa tapaamiskalenterin täyttämiseen ja myyntitaitoja muuttamaan tapaamiset kaupaksi?

Oletko energinen ja oppimishaluinen tulevaisuuden huippumyyjä? Haluatko päästä osaksi kasvavaa perheyritystä? Hae tehtävään heti, viimeistään sunnuntaina 31.1.2021.

Tulet ensisijaisesti vastaamaan alueen uusasiakashankinnasta yhteistyössä alueen jälleenmyyjien kanssa. Vastuualueelle kuuluu myös jälleenmyyntikentän tukeminen ja kehittäminen. Alueena tulee ensisijaisesti olemaan Varsinais-Suomi ja Satakunta. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Blåkläder myyntitiimin kanssa.

Pääset vastaamaan oma-aloitteellisella ja aktiivisella otteella uusien asiakkuuksien kartoittamisesta: sovit tapaamisia puhelimitse, tapaat asiakkaita ja varmistat kaupan yhteistyössä jälleenmyyjän kanssa.

Tämän vuoksi on tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Pystyt analysoimaan asiakaskuntasi ja alueesi tarpeet ja löytämään ratkaisut vahvaan kasvuun. Tietotaito tuotteista ja alasta tulee olemaan yksi tärkeimmistä työkaluistasi. Tähän saat kattavan perehdytyksen ja tuen alkuun. Hallitset nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja hyödynnät näitä osana työtäsi. Olet valmis sitoutumaan ja panostamaan työhösi onnistuaksesi.

Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävässä välttämätön. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Turussa.

Sinulta odotamme:

  • Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja/tai vahvaa myyntihenkisyyttä.
  • Loistavia vuorovaikutustaitoja ja aitoa innostusta myyntityötä kohtaan.
  • Itseohjautuvaa työotetta, tuloshakuisuutta ja energisyyttä.
  • Soveltuvaa koulutustaustaa ja/tai työkokemusta (esim. kaupallinen).
  • Sujuvaa suomenkielen taitoa ja englanninkieli katsotaan eduksi.

Miksi Blåkläder?

  • Pääset osaksi nuorekasta ja dynaamista yrittäjähenkistä myyntitiimiä.
  • Tarjoamme pitkäaikaisen kehittymisen mahdollistavan urapolun sitoutumishaluiselle ja pitkäjänteiselle tuloksentekijälle.
  • Alan ammattilaisten arvostama brändi.
  • Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi kehittävän ja kannustavan työilmapiirin sekä monipuolisen tehtäväkentän.
  • Kansainvälisenä yrityksenä meillä on kuitenkin pienen yrityksen rento ilmapiiri.


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Aluemyyjä Länsi-Suomi” viimeistään 31.1.2021 mennessä: tomas.akerman@blaklader.com tai Blåkläder Oy /

Tomas Åkerman, Porttisuontie 1, 01200 Vantaa.

Täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Tomas Åkerman: 

tomas.akerman@blaklader.com ja puhelimitse tiistaina 19.1 klo 13-14 ja perjantaina 22.1 klo 9-10 numerosta 050 579 2708.