We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

Aluemyyjä, Tampere

Blåkläder konserni kuuluu Euroopan johtaviin raskaan sarjan työvaatetoimittajiin. Tällä hetkellä toimimme 18 eri maassa. Viime vuosien vahvaa kasvua on edelleen tavoitteena jatkaa ja tähän tarvitsemme motivoituneita tuloksentekijöitä. Tavoitteenamme on edelleen vahvistaa asemaamme yhtenä Suomen johtavimmista raskaan sarjan työvaatemerkeistä. Valikoimamme on erittäin laaja ja arvostettu alan ammattilaisten parissa. Omalla tuotannolla ja suunnittelulla voimme taata toimivuuden ja laadun aina pienintäkin yksityiskohtaa myöten.

Etsimme nyt oppimishaluista ja tuloshakuista Aluemyyjää

Oletko energinen ja oppimishaluinen tulevaisuuden huippumyyjä? Haluatko päästä osaksi kasvavaa perheyritystä?
Hae tehtävään heti, viimeistään perjantaina 25.6.2018​.

Tulet ensisijaisesti vastaamaan alueen uusasiakashankinnasta yhteistyössä alueen jälleenmyyjien kanssa. Vastuullesi kuuluu myös jälleenmyyntikentän tukeminen ja sen kehittäminen. Alueena tulee pääasiallisesti olemaan Pirkanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi ja Kanta-Häme. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Blåkläder myyntitiimin kanssa. 

Pääset vastaamaan aktiivisella otteella uusien asiakkuuksien kartoittamisesta: sovit tapaamisia puhelimitse, tapaat asiakkaita ja varmistat kaupan yhteistyössä jälleenmyyjän kanssa. 

Tämän vuoksi on tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Pystyt analysoimaan asiakaskuntasi ja alueesi tarpeet ja löytämään ratkaisut vahvaan kasvuun. Tietotaito tuotteista ja alasta tulee olemaan yksi tärkeimmistä työkaluistasi. Tähän saat kattavan perehdytyksen ja tuen alkuun. Hallitset nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja hyödynnät näitä osana työtäsi. Olet valmis sitoutumaan ja panostamaan työhösi onnistuaksesi.

Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön.
Työpisteesi tulee sijaitsemaan Tampereella. 

Sinulta odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja/tai vahvaa myyntihenkisyyttä.
-Loistavia vuorovaikutustaitoja ja aitoa innostusta myyntityötä kohtaan.
-Tuloshakuisuutta ja energisyyttä.
-Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. kaupallinen).
-Sujuvaa suomenkielen taitoa ja englanninkieli katsotaan eduksi. 

Miksi Blåkläder?
-Pääset osaksi nuorekasta ja dynaamista yrittäjähenkistä myyntitiimiä
-Tarjoamme pitkäaikaisen kehittymisen mahdollistavan urapolun sitoutumishaluiselle ja pitkäjänteiselle tuloksentekijälle
-Alan ammattilaisten arvostama brändi 
-Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen 
-Kansainvälisenä yrityksenä meillä on pienen yrityksen rento ilmapiiri


Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen otsikolla "Aluemyyjä" viimeistään 25.6.2018 mennessä: tomas.akerman@blaklader.com tai
Blåkläder Oy / Tomas Åkerman, Salpakuja 6, 01200 Vantaa.
Täytämme työpaikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tomas Åkerman, tomas.akerman@blaklader.com ja
puhelimitse 7.6. klo 13-14 ja 12.6. klo 13-14 
puh:050 579 2708.